Amb motiu del Social Day, hem aprofitat per a parlar amb Grisel Redondo, exalumna del Centre d’Estudis Prat i fundadora de Bubble Football, l’empresa que va organitzar les activitats que van realitzar els nostres alumnes la setmana passada.

24

Una petita presentació…

Soc Grisel Redondo Cardenal, tinc 24 anys. He estudiat el Cicle de Grau Superior d’Administració i Finances al Centre d’Estudis Prat. Vaig començar el cicle amb 22 anys i el negoci també amb 22 anys.

Vas començar buscant feina quan vas acabar els estudis o des del principi volies crear la teva empresa?

Vaig començar a cursar el cicle perquè l’àmbit de l’administració i les finances m’agrada i perquè laboralment sabia que és un cicle que em podria obrir portes diferents i millors que als llocs de treball de dependenta o cabrera que fins aleshores treballava.

Mai he tingut l’aspiració d’emprendre amb un negoci propi, al contrari, havia opositat per ser funcionaria, però al Centre d’Estudis Prat vaig aprendre, entre moltes d’altres coses, a obrir-me de ment per veure oportunitats professionals sobretot de negoci.

Al Centre d’Estudis Prat es treballa a fons a través de la il·lusió i professionalitat dels professors els crèdits d’emprenedoria i projecte empresarial, interrelacionant tots els coneixements de comptabilitat, logística, atenció al client, etc. I donant-nos les bases per la viabilitat i solvència dels nostres projectes, ajudant-nos a plasmar una idea, que en el meu cas ha esdevingut realitat amb Bubble Football.

Com va sorgir la idea de Bubble Football? En què consisteix?

La idea va sorgir de mirar un vídeo amb els meus socis a YouTube, vam voler jugar amb els amics però no hi havia enlloc per poder gaudir de l’experiència.

Llavors va ser quan al cicle vaig estudiar com a projecte final la viabilitat i solvència de Bubble Football.

Bubble Football® és la primera empresa especialitzada en l’organització integral d’esdeveniments esportius de futbol bombolla en l’àmbit nacional.

Nosaltres desenvolupant la idea de negoci hem plasmat tot el nostre Khow How i oferim franquícies a escala nacional. Ara mateix comptem amb Tarragona franquiciada i Madrid estem en fase final de negociació.

Bubble Football consisteix a jugar a futbol amb unes bombolles inflables que et recobreixen des dels genolls fins a sobre del cap. De tal forma que es pot jugar amb més intensitat que el futbol tradicional i amb la llibertat de poder xocar, rodar i rebotar, ja que les bombolles garanteixen un contacte segur.

I no només segur, sinó que serà el partit més divertit i diferent que mai abans hagueu provat.

Quina és la matèria o els coneixements que més t’han servit a l’hora d’emprendre?

TOT i és un tot en majúscules perquè la visió del Centre d’Estudis Prat d’interrelacionar totes les matèries, i que siguin un eix vertebral continu tant a primer com a segon, és una visió global i especialitzada on tots els professors s’impliquen.

En especial la meva tutora del crèdit d’emprenedoria i projecte empresarial, Arantxa Martínez, que va aconseguir despertar el meu esperit emprenedor. Va creure des del principi en el projecte, em va ensenyar a avaluar riscos, plantejar una estratègia de creixement amb el projecte Bubble Football i molts detalls personals que remarquen la cohesió d’alumnes, professors, persones que només el Centre D’estudis Prat m’ha transmès d’aquesta forma tan especial i profitosa, en tots els meus anys de formació acadèmica.

Has rebut suport del Centre per a començar aquest projecte? Com van ajudar-te?

Sí, vaig rebre molt suport acadèmic donant-me les bases d’una formació de qualitat i enfocada a la realitat d’emprendre. També suport moral, perquè des del principi van creure seriosament en aquesta idea desconeguda al mercat de jugar a futbol amb unes bombolles inflables i van reforçar la meva confiança perquè em veies capaç d’apostar per aquesta oportunitat.

I suport de valor afegit, perquè no només eren classes, recordo que amb tots els professors m’he quedat algun cop en tocar el timbre, comentant dubtes i aprenent del seu plantejament.

Mai em vaig sentir com la número 22 de la llista, i això ho comparo amb altres centres d’estudis en els que he estat. Al Centre D’estudis Prat sóc Grisel Redondo amb cara i ulls, passant des de Secretaria amb la Charo, la Maria, fins a la directora la Sra. Núria Prat.

Que van fer els alumnes a la sortida d’aquesta setmana?

Van gaudir d’una divertida jornada de Bubble Football amb mini jocs que potenciaven la cohesió de classe i l’estratègia d’equip. A més també van viure en primera persona la gravació per a dos mitjans de comunicació, per una emissora de ràdio, en una col·laboració amb Catalunya Ràdio i per una altra banda amb una televisió d’àmbit nacional, com és TVE.

Aprofito l’ocasió per agrair a tots els alumnes i professors participants el bon clima, l’excel·lent implicació i la predisposició a interactuar amb els mitjans de comunicació, va ser una jornada fantàstica.

Quines són les previsions de futur?

La previsió de futur és augmentar la xifra de negoci, continuar revolucionant el mercat d’activitats d’oci amb més serveis originals i pioners que puguin completar la intensa i divertida experiència dels jugadors.

En definitiva créixer i actualitzar-nos, una de les peces claus serà la implantació de noves franquícies que ens faran evolucionar i continuar sent l’empresa de referència de Bubble Football.

Teniu previst realitzar més col·laboracions amb el Centre?

Sí per descomptat, al Centre d’Estudis Prat s’impliquen amb els alumnes i de cara al 2016 ja hem parlat d’algunes possibles sorpreses, però enteneu-me que guardi el secret i no sigui jo qui desvetlli com l’equip de professors i coordinació directiva han pensat en els alumnes per sorprendre’ls.

Pròximament segur que ho sabrem tots!

13

_____________________________________________________________________________

Podeu trobar informació i contactar amb Bubble Football a les xarxes socials:

Facebook: https://www.facebook.com/BubbleFootballBarcelona

Twitter: https://twitter.com/Bubble_BCN

Instagram: https://instagram.com/bubblefootball.es