Projecte Europeu "European Personal Branding for Employment" (EPBE)

Aquest projecte, anomenat European Personal Branding for Employment (EPBE), té com a objectiu facilitar l’accés al mercat de treball als alumnes dels estudis professionals d’arreu d’Europa.

untitled-1

L’objectiu del projecte és crear recursos i formació orientats a facilitar i millorar la incorporació al mercat de treball. Tenint en compte el context actual i les noves eines digitals disponibles. En aquest sentit, es treballarà en el desenvolupament de cursos sobre la creació d’una Marca Personal (Personal Branding) i de recerca de feina 2.0 (Job Hunting 2.0).

El curs de Personal Branding serà el primer en desenvolupar-se i constarà de 5 temes:

  1. Introducció al concepte de personal branding.
  2. Autoconeixement.
  3. Crear la pròpia marca personal.
  4. Reputació on-line.
  5. Carrera professional.   

La nova web del projecte és: http://epbe.eu/.  A mesura que avanci el projecte s’hi anirà incorporant  la informació i també els cursos (MOOC) que s’hi oferiran.

Els partners del projecte som:

A la finalització del projecte europeu Personal Branding, tindrem a disposició dels alumnes 2 cursos complets que podran realitzar íntegrament en diversos idiomes. Aquests cursos permetran tenir més i millors eines per a la incorporació al mercat de treball i estaran elaborades des d’una perspectiva europea, fet que permetrà que es  puguin utilitzar a nivell europeu.

    • El curs de personal branding ajudarà als nostres alumnes a destacar en el competitiu mercat de treball, diferenciant-se i millorant la comunicació de la seva feina i vàlua professional.
    • El curs de Recerca de Feina 2.0. permetrà dominar les eines més actuals per  poder iniciar i desenvolupar la carrera professional en el món professional.

Descobreix el vídeo de presentació del Projecte!

El projecte European Personal Branding for Employment (EPBE), ja compta amb 2 cursos MOOC a la seva web sobre Personal Branding i Job Hunting 4.0 per a cursar online. Informa’t!