Marconi

Centre d’Estudis Prat inicia la seva col·laboració acadèmica amb la prestigiosa Universitat Nord-americana Marconi International University de Miami (Florida), reconeguda pel Departament d’Educació de la Florida –Commission for Indipendent Education – CIE i per l’òrgan d’acreditació ACCSC.

D’acord amb aquest conveni acadèmic establert entre les dues institucions, Centre d’Estudis Prat facilitarà el procés d’admissió i matrícules dels estudiants de l’Estat Espanyol als següents cursos de graus i màsters de la Marconi International University que es podran cursar en modalitat online i en idioma anglès o castellà.

Graus i Màsters Universitaris online

Des de la Marconi International University es cursen online els següents estudis a través de la seva plataforma e-learning que ofereix una alta qualitat acadèmica i prepara els estudiants per a les actuals demandes del mercat laboral i per  aplicar els seus coneixements i habilitats al context professional.

Informa’t i no et quedis sense plaça. Truca’ns al 93 215 58 52 i et donarem tots els detalls i condicions per a estudiar un grau o un màster universitari amb Marconi International University.

Marconi2

Característiques i Condicions

DowntownMiami_18

Tots aquells estudiants que ja tinguin un títol de Cicle Formatiu de Grau Superior atorgat pel Centre d’Estudis Prat, tindran accés directe al darrer any del Grau americà i podran aconseguir el títol cursant només un any online a través de la plataforma didàctica Marconi International Campus.

Tots els estudiants de l’Estat Espanyol que ja tinguin un títol de cicle formatiu de grau superior atorgat per una institució pública o privada reconeguda per l’ANECA, podran enviar el seu certificat d’estudis per tal de rebre un pla d’estudis personalitzat en què trobaran de manera detallada els cursos homologats en funció dels crèdits formatius aconseguits en la seva titulació.

Al final dels cursos de Grau i Màster americans es realitzarà un projecte de final de Grau/Màster (corresponent a la tesi de grau o treball final de màster) que serà possible defensar a Barcelona a Centre d’Estudis Prat amb la comissió acadèmica de la Marconi International University o a les seus de la Universitat americana de Miami (Florida) o Roma (Itàlia).

Per a més informació i lliurament de certificat d’estudis i rebre gratuïtament el pla d’estudis personalitzat contacteu amb la secretaria de Centre d’Estudis Prat a través del correu electrònic infograusimasters@ceprat.com o trucant al 93 215 58 52. No et quedis sense plaça!